OBS! Vedr. 2. december lågen:

Der har været drillenisser i Ry julekalenderen. Det er nemlig ikke kun lørdag d. 10/12, men også søndag d. 11/12, at Rokkjærs Guld Sølv Ure inviterer alle, som har købt året julekalender, til GULDGRAVNING i Torvehallen kl. 11-13. Husk at tage din låge med.

Hvad er formålet med den nye julekalender? 

Julekalenderens nye design og indhold skyldes, at vi i Ry City tror på, at vi kan være mere relevante for borgerne, og vi ønsker at fortælle om de erhvervsdrivende, som skaber liv i vores by. Derfor ville vi gerne bruge julekalenderen til at skabe relationer og give ægte gaver og oplevelser fra vores lokale erhvervsdrivende. I år byder julekalenderen også på et lille twist, som giver mulighed for at gå på opdagelse i den smukke natur, vi bor lige midt i.

4 gode grunde til at købe årets julekalender: 

 1. Der er 19 gaver og oplevelser til en samlet værdi á 2.500 kr.
 2. Den indeholder en fem låger med hints til en magisk ‘skattejagt’ med mulighed for at vinde en eventyrlig rejse for 2 pers. til Finland og julemandens by til en værdi á 20.000 kr.
 3. Alt overskud går tilbage til byen. Ved køb af kalenderen er du med til at støtte  julebelysningen i Ry
 4. Mulighed for at vinde en gavekonto til Kvickly Ry på 10.000 kr.

Psssst…. Kalenderen sælges i et begrænset antal på 700 stk. Så det er først til mølle.

 

Nedenfor finder du svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet

 

Hvad med julebelysningen?

Overskuddet fra årets Ry julekalender går til julebelysningen i Ry. I år er det besluttet fra kommunal side, at belysningen ikke bliver tændt, som det plejer. Men vi er opsat på at klare os godt igennem den mørke tid på alternative måder. Vi står nemlig sammen som by, og vi glæder os til, at julestemningen spreder sig på trods af, at julen i år bliver en anderledes oplevelse – en oplevelse som vi forhåbentlig alle sammen også tager noget positivt med fra. Det er vigtigt, at vi står sammen.

Vores nuværende julebelysning er af ældre dato, og derfor er Ry City i gang med at spare sammen til nye og mere energivenlige julekæder, som årets overskud ligeledes vil bidrage til.

 

Kunstneren bag forsiden 

Marie Zeuthen Andersen er ægte Rybo. Med udsigt til Himmelbjerget og med base i sit illustrationsværksted udfolder hun sin uovertrufne kreative sjæl. Hun er uddannet illustrator/cand.design på Designskolen Kolding og Danmarks Designskole. Til dagligt arbejder Marie som kulturformidler i Børnekulturhuset Nicolai i Kolding. Marie laver forskellige illustrationsopgaver, bl.a. illustrationer til børnebøger. Hendes finurlige univers byder på mange søde og eventyrlige væsner, og du kan følge med på hendes instagram marie_zeuthen_illustration

 

Hvor kan den årets Ry julekalendet købes?

Fra d. 1. november kan julekalenderen købes i Kvickly Ry, i udvalgte butikker og i LEGEHUSET Ry. Derudover kan den købes til julearrangementet med Søren Savkunstner d. 19. november. Der er kun lavet 700 stk., så det er først til mølle.

Hvordan fungerer det, når jeg skal indløse en låge

Når du åbner en låge, som du ønsker at gøre brug af, skal du blot følge informationerne i lågen. Det kan betyde du skal booke en tid på den oplyste hjemmeside eller besøge butikken for at reservere en plads. Det kan også betyde, at du skal besøg en butik for at indløse din gave. Medbring altid den afrevne låge, når du indløser din gave eller oplevelse. Man kan ikke indløse låger for andre. Skulle der ske ændringer hos de forskellige erhvervsdrivende bag lågerne, vil det bliver oplyst, når man henvender sig, da det er de enkelte erhvervsdrivende, der er ansvarlige for lågens indhold. Rettelser eller aktuelle informationer kan du finde her på siden.

‘Gå på opdagelse-låger’

Bag fem af julekalenderens låger er der en lille gåde og små hints til, hvor du skal hen på opdagelse efter de små figurer af skovens dyr.

På hvert spot er der skjult en kasse. Når kassen er fundet, kan den åbnes med koden, som står på julekalenderlågen. Tag familien, vennen eller naboen under armen – og gå på opdagelse i vores smukke by og natur efter de fem kasser med figurer af skovens dyr. Alle kasserne er gemt i Ry.

HUSK ALTID NÅR DU ER PÅ JAGT EFTER SKOVENSDYR:

Lad kasserne stå til de næste

Tag kun ÉN figur pr. låge

Lås kassen inden den forlades

Mangler der noget eller er noget ødelagt så kontakt venligst: 40 71 16 66

Når du har fundet mindst tre figurer af skovens dyr, kan du male, tegne og dekorere dem. For at deltage i konkurrencen om en rejse for 2 personer til julemandens landsby i Finland, skal du lave dit eget eventyrlige julelandskab/dekoration/tegning/maleri eller andet, hvor mindst tre af figurer indgår – kun fantasien sætter grænser. Derefter tager du et billede af din kreation, som du printer og afleverer i kiosken i Kvickly Ry senest d. 31/12 2022. På bagsiden noterer du dit fulde navn, telefonnummer samt julekalendernummeret (nederste venstre hjørne). Kalenderen skal kunne fremvises, hvis du vinder.

Konkurrencebetingelser for: Vind en gavekonto på 10.000 kr. til Kvickly:
Hver kalender giver ret til én deltagelse i konkurrencen. Udfyld kuponnen på bagsiden, og indlever den i kiosken i Kvickly Ry senest d. 31/12 20122. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen bliver trukket d. 2. januar og kontaktes direkte.

Konkurrencebetingelser for: Vind en rejse for 2 personer til julemandens landsby i Finland: 

Hver kalender giver ret til én deltagelse i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. For at deltage i konkurrencen skal du lave dit eget eventyrlige julelandskab/dekoration/tegning/maleri eller andet, hvor mindst tre af julefigurerne indgår – kun fantasien sætter grænser. Derefter tager du et billede af din kreation, som du printer og afleverer i kiosken i Kvickly Ry senest d. 31/12 2022. På bagsiden noterer du dit fulde navn, telefonnummer samt julekalendernummeret (nederste venstre hjørne). Kalenderen skal kunne fremvises, hvis du vinder. Hver kalender giver ret til én deltagelse i konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Præmien består af en rejse til Finland for 2 personer i 3 dage

Rejsen skal foregå i tidsperioden fra d. 13. marts 2023 til d. 4. april 2023 og billetterne skal bestilles senest d. 10. februar 2023.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transfer til/fra lufthavnen i Rovaniemi (uden guide)
 • Overnatning på hotel
 • Alle nævnte udflugter (Julemandens landsby, snescooter og en lille  rensdyr-slædetur)
 • Engelsktalende lokalguide på ovennævnte udflugter
 • Snescootere på dag 2
 • Ekstra vintertøj til udflugter
 • Sengetøj og håndklæder
 • Alle skatter og gebyrer

Det er muligt at tilkøbe op til 3 ekstra pladser til 6.499kr. pr. pers (prisen er inkl. moms)