Foredrag: Naturbørn 3. oktober 2023

Hvad gør naturen ved børn? Og hvorfor er det godt for børn at være ude?

Det vil Simone Jespersen og Zenia Maltha fortælle om i foredraget Naturbørn, hvor de dykker ned i facts om børn og naturen, samt hvilke tendenser der præger udeliv blandt børnefamilier i dag sammenlignet med tidligere generationer.

Derudover fortæller Simone og Zenia om egne erfaringer med deres børn i naturen og giver inspiration og forslag til konkrete aktiviteter, du kan lave med dine børne i naturen. Uden, det kræver, du skal rejse til Norge eller anskaffe dig massevis af udstyr.

Simone Jespersen står bag bøgerne Kvartlivskrise på Caminoen (2020) samt Hærvejen – På tur mod nord (2023). Hun afholder vandre-retreats, nyder naturen med sin kæreste og to børn, samt deler sin outdoor-hverdag på Instagram, hvor over 12.000 mennesker dagligt følger med.

Zenia Maltha arbejder som selvstændig inden for fotografering, formidling af friluftsliv, jagt og børn i naturen. Hun afholder events for kvinder og inspirerer dagligt 32.000 mennesker gennem sine sociale medier og bruger enormt meget tid i naturen sammen med hendes familie.

I foredraget Naturbørn får du masser af praktiske råd og tips til at være mere ude i naturen med dine børn. Du får inspiration til hyggelige micro-eventyr, der venter lige uden for havelågen.

Køb din billet i kiosken, Kvickly Ry, for kun 50 kr. I prisen er foredrag, snacks og drikkevarer inkluderet.

Vi glæder os til at se dig i “Udsigten”, Siimtoften 2 (indgang til Brugsforeningens lokaler lige over for tankanlægget).

Mere nysgerrig på de to Outfluencere?

Klik her for at komme til Zenia Malthas Instagramprofil.

Klik her for at komme til Simone Jespersens Instagramprofil.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Tirsdag d. 3. oktober kl 17.00
i Udsigten, Siimtoften 2, Ry

Billetter købes i kiosken, Kvickly Ry. Pris: 50,- inkl. snacks og drikkevarer.
Sælges frem til 29. september.

Varighed: Ca. 1 time + tid til spørgsmål

Har du spørgsmål? Kontakt da lena@brugsforeningentryg.dk